Despre noi

Dacă întrebați o persoană care material este considerat cel mai sigur pentru ustensile reutilizabile, mulți răspund la sticla. Într-adevăr, de-a lungul secolului trecut, sticla a fost considerată cea mai igienă și mai prietenoasă cu mediul. Cu toate acestea, în lumea de azi, unde reciclarea este subteranul pentru majoritatea, iar stilul de viață al multora chiar și fără sport - sticla activă și dinamică, fragilă și grea - nu este o soluție și și-a pierdut din relevanță. Este mult mai convenabil de utilizat pentru depozitarea și transportul articolelor din plastic, în același timp nu simplu, și din material rezistent la șocuri și ecologic - Tritan (Tritan).

Tritan este o dezvoltare unică a Eastman (SUA). Datorită calității înalte a materialului folosit și a standardelor de producție ISO, produsele UZSPACE au câștigat rapid popularitate. Și acum pot fi găsite nu doar în magazinele online mici, ci și în lanțurile de retail care vând nutriție sportivă, electronice și echipamente sportive (lista completă a partenerilor noștri poate fi văzută pe pagina cooperare).

Extrem de puternic și rezistent la deformare, copoliesterul Tritan a trecut numeroase teste științifice și și-a câștigat pe bună dreptate titlul de cel mai bun material pentru utilizare chiar și în industriile casnice și medicale. În producția de veselă, Tritan a devenit popular și folosit în lume din 2000.

Prin analogie cu sticla, vasele din Tritan - strălucitoare sau mate, complet inofensive pentru sănătate. Nu absoarbe mirosurile și culorile și nu afectează gustul băuturii.

Teste practice: chiar și după două mii de cicluri, vasele de gătit Tritan își păstrează strălucirea și transparența originale. Pentru comparație: cristalul de înaltă calitate își pierde strălucirea după o mie de cicluri.

Cu toate acestea, nu toate sticlele de plastic sunt ecologice. Marea majoritate a sticlelor din plastic alimentar conțin o valoare minimă de Bisfenol-A (BPA) - substanțe nocive. Prin urmare, sticlele obișnuite nu sunt recomandate să fie încălzite la temperaturi de peste 70 ° C. Sticlele din tritan nu conțin Bisfenol-A, așa cum arată eticheta de pe ambalaj „Fără BPA”, așa că în astfel de recipiente puteți turna băuturi. la 96 ° C.

UZSPACE are o gamă largă de sticle pentru orice arc și volum (capacitate de la 350 ml la 2300 ml) și împarte toate modelele în mai multe serii:

• Frosted

• Diamond

• U-type

Frosted Series - cea mai simplă și mai practică serie, a câștigat o mare popularitate în rândul utilizatorilor din întreaga lume datorită caracteristicilor sale:

• corp mat, rezistent la zgârieturi și uzură;

• greutate redusă - cea mai bună alegere pentru copii, femei și drumeții;

• o gamă largă de culori care se vor potrivi oricărui stil și stil de viață.

Seria Diamond - o sticlă elegantă care seamănă cu un termos - cea mai bună opțiune pentru cei care vor folosi o sticlă de UZSPACE și băuturi calde, datorită caracteristicilor sale:

• etanșant siliconic în jurul perimetrului sticlei;

• ferestre transparente pentru determinarea lichidului rezidual;

• curea detașabilă.

Seria U-type - sticle simple, puternice, care combină caracterul practic al lui Tritan și strălucirea unui corp lucios. Datorită unei tehnologii speciale de producție, culoarea fiecărui produs rămâne profundă și bogată pe tot parcursul ciclului de viață al balonului.

Toate sticlele, fără excepție, au proprietăți identice:

• plastic Tritan ecologic;

• capac cu deschidere automată;

• protectia piesei bucale de murdarie si bacterii;

• zăvor de la deschiderea accidentală în geantă;

• carcasa rezistenta la socuri;

• prezența unei strecurătoare care să protejeze împotriva infuziei de fructe sau ceai la consum (opțional).

Cumparand o sticla in magazinul online UZSPACE, primesti produse certificate cu garantie pe viata pe corp si 180 de zile pe capac.

Având în vedere particularitățile pieței ucrainene, au apărut recent multe produse de contrabandă și contrafăcute.

Contrafacerea și contrabanda. Cum să distingem sticla originală UZSPACE de o falsă

Produsele contrafăcute sunt mărfuri care nu sunt produse în fabrică, ci de către firma „parazit”, fără respectarea drepturilor de proprietate intelectuală și a standardelor de igienă, falsificând bunurile originale UZSPACE.

Produsele de contrabandă sunt mărfuri originale importate pe teritoriul Ucrainei în mod neoficial, fără a plăti taxe la import, TVA, taxe vamale și taxe.

Cum să distingem bunurile originale/importate oficial de cele contrafăcute și să nu cumpărăm de la „vânzători gri”?

1. Dacă nu sunteți sigur că sticla Uzetspace pe care intenționați să o cumpărați este originală, este mai bine să nu vă riscați și să găsiți un magazin de retail în orașul dvs. (lista rețelelor de retail care vând sticle UZSPACE este aici);

2. Atentie la pret: sticla originala nu poate fi cu mult mai ieftina decat preturile afisate pe site-ul UZSPACE; site-urile care vând sticle cu încălcarea legilor Ucrainei oferă adesea „mărfuri la preț redus”;

3. Capacul trebuie să se deschidă activ și să răspundă imediat la presiune;

4. Pe elementele unui capac și ale carcasei nu există urme de asamblare și lipire;

5. Sigla și inscripțiile de pe sticlă sunt clare și nu sunt murdare;

6. Vânzătorul trebuie să fie dispus să acorde o garanție nelimitată asupra mărfurilor;

7. Cutia trebuie sa aiba autocolant, informeaza cumparatorul despre conditiile de utilizare, data fabricatiei si datele legale ale firmei oficiale - importatorul;

8. Solicitați vânzătorului documente care confirmă conformitatea cu cerințele legislației ucrainene (SES, certificare). Dacă vânzătorul se sustrage de la răspuns sau refuză să ofere un astfel de răspuns - riști să cumperi un fals.

Credem în viitorul Ucrainei și ne opunem activ pieței „gri”. Prin urmare, cumpărând o sticlă în magazinul online uzspace.ua sau de la partenerii noștri, susțineți astfel curățarea economiei ucrainene de vânzătorii fără scrupule și de contrabandă.